Aanmeldformulier maatschappelijke organisaties

Wat leuk dat je je gaat aanmelden voor de Beursvloer aan de Vliet 2022.

Jouw hulpvraag

Om op de Beursvloer snelle en goede matches te kunnen maken, is een concrete hulpvraag belangrijk. Waar kun jij hulp van een bedrijf of serviceclub bij gebruiken? Dat kan van alles zijn: kennis of expertise, materialen, hand- en spandiensten, producten, creatieve denkkracht, hun netwerk of faciliteiten. Denk out-of-the box. Als je je hulpvraag nog niet weet, kun je daar nog even over nadenken en dat later aan ons doorgeven.

Workshop netwerken

Ook deze editie zullen we kort voor de Beursvloer een workshop aanbieden, waarin jullie als maatschappelijke organisatie op een prettige manier gaan leren netwerken.
Hebben jullie interesse in een workshop netwerken?

Wat heb jij een bedrijf te bieden?

Matchen op de Beursvloer is tweerichtingsverkeer. Wat heb jij een bedrijf te bieden? Een leuk uitje, jouw unieke locatie, kennis over een specifiek onderwerp? Denk wederom out-of-the box! Jouw aanbod kan voor een bedrijf doorslaggevend zijn. Als je dit nog niet weet, kun je dit ook later aan ons doorgeven.
Nieuwsbrief

Waar houden we ons aan?

  • Nadat je je hebt aangemeld nemen wij persoonlijk contact met je op om de verdere procedure, je vraag en/of aanbod met je door te nemen.
  • Aan de Beursvloer aan de Vliet kan een beperkt aantal bedrijven en maatschappelijke organisaties deelnemen.
  • Variatie in deelnemers, hulpvragen en aanbod zijn daarin bepalend. Dat betekent: aanmelden is niet automatisch meedoen.
  • Namens jouw bedrijf/serviceclub kan één persoon aan de Beursvloer deelnemen.
  • Tijdens de Beursvloer zullen we de op dat moment geldende regels mbt Corona volgen.
Privacy en Algemene voorwaarden(Vereist)