November 2019

Geslaagde 4de Beursvloer aan de Vliet

De Beursvloer is hét matchevent van Leidschendam- Voorburg waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoetten in Woonzorgentrum De Mantel in Voorburg.

Heleen van Bek: “Ik ben in contact gekomen met maatschappelijke organisaties die ik anders nooit had ontmoet. Het was voor mij een echte eye- opener. Niet voor de hand liggende matches en samenwerkingen die hier tot stand kwamen.

Bij de Beursvloer met de naam de “Ochtend Spitch” stond de kwaliteit van de matches en het ontstaan van duurzame relaties centraal. Door op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van 20 maatschappelijke organisaties en 20 bedrijven bij elkaar te brengen, krijgt Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) een duurzame plek in de lokale samenleving. Ook deze editie werd georganiseerd door het Vrijwilligerspunt.

Naast de ruim 60 matches zijn er nog talloze koffie-afspraken gemaakt tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties en organisaties onderling.

Mei 2018

En de mooiste match is…

De match tussen Van Heugten Tours en Fenomeen Bovenveen! 
Maandag 19 maart jl. heeft van Heugten Tours een rondrit door Den Haag verzorgd met mindervaliden uit Bovenveen in de nieuwe speciale rolstoeltouringcar. De chauffeurs van Van Heugten konden op deze manier ervaring opdoen met rolstoelen en scootmobielen met échte mensen ipv lege rolstoelen. En 16 bewoners van  Bovenveen hadden een fantastisch uitje langs openbare plekken in de regio die voor rolstoelen goed toegankelijk zijn.  “Van Heugten Tours heeft met deze match echt out of the box gedacht en gekeken waar voor hen de meerwaarde lag. En de deelnemers van Bovenveen hebben gezamenlijk ontdekt dat er ook als je minder mobiel bent meer mogelijk is dan je denkt” aldus de jury.  De prijs bestaat uit een financiële bijdrage  van €500,-  ter beschikking gesteld door het Platform Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt.

Ander genomineerden matches waren:
Wijkvereniging Leidschendam Oud Zuid & Actieteam De Kunst van het rondkomen
Middin & Monuta


November 2017

Filmpje Beursvloer 2017


November 2017

Mooie opbrengst 3e Beursvloer aan de Vliet

Op de Beursvloer aan de Vliet komen vele nieuwe samenwerkingen tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven tot stand. De 3e Beursvloer aan de Vliet op woensdag 1 november leverde 113 matches op. Wij wensen alle deelnemers veel plezier en succes bij het uitvoeren van de matches.

Bekijk hier alle gemaakte matches.