Over de Beursvloer

De Beursvloer aan de Vliet is een twee-jaarlijks terugkerend evenement van LVvoorElkaar (voorheen Vrijwilligerspunt) waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden.

Op de Beursvloeren ontmoeten maatschappelijke organisaties met een hulpvraag en bedrijven met een aanbod van kennis, kunde, middelen, handjes en materialen elkaar. In ongeveer 2 uur tijd worden matches gemaakt die voor beide partijen van meerwaarde zijn.

Een bedrijf verzorgt een training, helpt bij het schrijven van een persbericht, gaat een dagje helpen met het opknappen van een kinderboerderij of organiseert een leuke activiteit voor een bepaalde doelgroep. Allemaal vanuit het oogpunt van medewerkersvrijwilligerswerk, MVO-beleid, invulling van de SDG’s. Of gewoon omdat de ondernemer een hart heeft voor Leidschendam-Voorburg.

De maatschappelijke organisatie verzorgt altijd een waardevolle tegenprestatie. Kaarten voor een voorstelling, een prachtig kunstwerk gemaakt door cliĆ«nten, een verzorgde lunch of een BBQ, een ontwerp voor een wijnetiket.  

De Beursvloer is een enerverend evenement met een gigantisch aanbod aan mogelijkheden en nieuwe contacten.